Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2023

Üniversitemizde Masa Tenisi Turnuvası Düzenlendi

Üniversitemiz tarafından BANÜ Spor Vadisi’ndeki Kapalı Spor Salonu’muzda masa tenisi organizasyonu düzenlendi. Bandırma’da düzenlenen ilk masa tenisi turnuvası olma özelliği taşıyan organizasyona Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nurettin Konar, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Yahya Akduman, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Balıkesir İl Temsilcisi Nurettin Özdemir, Bandırma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü ve izleyiciler katıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Hanefi Yazıcı, Necmi Şahin, Gökhan Deniz ve Ersun K. Güldal tarafından oluşan teknik komite tarafından organize edilen, Bursa Veteran Masa Tenisçileri Derneği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bandırma Gençlik ve Spor Merkezi tarafından destek sağlanan turnuvaya İstanbul, Manisa, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Yalova, Kocaeli, Eskişehir, Suriye, Muğla ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinden onlarca sporcu katıldı.

Seyir zevki yüksek bir organizasyon olan ve ilki gerçekleştirilen masa tenisi turnuvasının geleneksel hale getirilerek önümüzdeki yıllarda da yapılması planlanmaktadır.