Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2023

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültemiz Tarafından Desen Sergisi Açıldı

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Emel Uzuner küratörlüğünde, Desen dersi kapsamında, öğrencilerin yapmış olduğu çalışmalardan oluşan "Desen Sergisi" açıldı. Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu Fuaye alanında yer alan serginin açılışına İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Serap Palaz Çakır, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Refik Yalur, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Mehmet Karatepe, Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Öğr. Gör. Muhammed Murat Öymez, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı. Desen Sergisi 6 Temmuz 2023 tarihine kadar ziyarete açık olacak.