Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2023

Sağlık Bilimleri Fakültemizin 2023 Yılı Mezunları Meslek Yemin Töreni Düzenlendi

Sağlık Bilimleri Fakültemizin Hemşirelik Bölümü, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ile Sağlık Yönetimi Bölümünü başarıyla tamamlayan ve meslek yaşamlarına başlamaya hazırlanan öğrencilerimiz için yemin töreni gerçekleştirildi. Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonumuzda düzenlenen yemin törenine Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin Eseceli, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Ebru Kaya Mutlu ve Doç. Dr. Fatih Altun ile fakülte öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz ve veliler katılım sağladı. Her bölüm için ayrı düzenlenen programlarda sırasıyla önce Sağlık Yönetimi, daha sonra Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Beslenme ve Diyetetik ile Hemşirelik bölümlerimizin yemin töreni programı gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan yemin töreni programlarında Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Gökhan Aba, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ebru Kaya Mutlu, Hemşirelik Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Serap Altuntaş ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız ve aynı zamanda Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Hüseyin Eseceli kendi bölümlerinin yemin törenleri öncesinde açılış konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Açılış konuşmalarının ardından program, bölümlerini ilk üç sırada tamamlayan öğrencilerin yapmış olduğu konuşmalar ve kendilerine plaket takdim edilmesiyle devam etti. Velilerin heyecanla takip ettiği Sağlık Bilimleri Fakültesi Yemin Töreni, tüm mezunların sahnede bölüm başkanlarının refakatinde meslek yeminlerini etmesi ve günün anısına fotoğraf çekimiyle sona erdi.