Rektörümüz Tıp Fakültesi Yönetimi ve Akademisyenleriyle Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Tıp Fakültesi’nin toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in katılımları ile gerçekleştirildi. Öğrenci Yaşam Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Rektörümüzün yanı sıra Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hayrettin Tekümit, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Burhan Akman ile akademisyenler katıldı.

Gerçekleşen toplantıda Tıp Fakültesi eğitimi ve akademik yayınların nicel ve nitel olarak artırılması konuları başta olmak üzere birçok husus üzerinde duruldu. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Prof. Dr. Hayrettin Tekümit fakültemizin gelişimi, hedefler ve beklentiler konularını dile getirirken, Tıp Fakültesi akademisyenlerimiz de, fakültemizin gelişimine katkıda bulunacak görüş ve önerilerini ifade ettiler. Toplantı, önümüzdeki eğitim-öğretim yılında faaliyete geçecek olan Tıp Fakültesi binası ile ilgili bilgilendirme sonrasında sona erdi.