Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2023

Horizon Europe Proje Süreçleri ve Proje Yazma Eğitimi Gerçekleştirildi

Üniversitemizin de üyesi olduğu Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Proje Alt Çalışma Grubu (AÇG) tarafından “Horizon Europe Proje Süreçleri ve Proje Yazma Eğitimi” 30-31 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Üniversite Sanayi İşbirliği (ÜSİ), Patent ve Lisans Destek Koordinatörlüğü Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Figen Taşçı Turgut’un üstlendiği etkinliğe Trakya Üniversiteler Birliği Alt Dönem Başkanı ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Taşan, Trakya Üniversiteler Birliği Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Aras, davetli konuşmacı olarak Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Serdal Temel’in yanı sıra Trakya Üniversiteler Birliğine üye üniversitelerden çok sayıda akademik personel ve öğrenciler katıldı.

TÜB Alt Dönem Başkanı ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Taşan’ın açılış konuşmasını yaptığı programda TÜB Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ARAS da bir konuşma gerçekleştirdi. Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Serdal Temel’in iki gün süren eğitiminin ardından etkinlik soru, görüş ve önerilerin alınmasıyla sona erdi.