Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencilerimizin Theraband Töreni Gerçekleşti

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümümüzün geleneksel olarak düzenlediği Theraband Töreni’nin bu yıl ikincisi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Tören boyunca öğrenciler; tiyatro gösterisi, pankart geçişleri, karaoke ve dans gösterileri ile katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı.

Törene katılan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin Eseceli açılış konuşmasında, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümümüzün gerçekleştirmiş olduğu Theraband Töreni’nde bulunuyor olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Törene, Dekanımız Eseceli’nin yanı sıra Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcımız ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanımız Ebru Kaya Mutlu ile bölüm hocalarımız ve öğrencilerimiz katıldı.

Tören, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencilerimizin bölüm hocalarına temsili önlük giydirmesi ile son buldu. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Ailesi olarak Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü mezun adaylarımıza meslek hayatlarında başarılar diliyoruz!