Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2018

Enstitü Tanıtım Günü Düzenlendi

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü, lisansüstü ve doktora programları hakkında bilgi vermek için “Sosyal Bilimler Enstitüsü Tanıtım Günü” düzenledi. Tanıtım gününün açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, “Yeni kurulan bir üniversite olarak lisansüstü programlarımızın sayıları hızla artacak ve üniversitemizin gelişimine büyük katkılar sunacaktır” diye konuştu. Rektör Yardımcımızın ardından Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürümüz Prof. Dr. Serap Palaz söz alarak, enstitünün misyonu, 2016- 2017 öğrenci sayıları ve enstitü ile ilgili genel bir sunum gerçekleştirdi. Ayrıca üniversitemiz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Zeynep Yücel de lisansüstü programlara başvuru koşulları ile ilgili bilgiler paylaştı.

Gün boyunca süren programda öğrenciler, İktisat ve İşletme Doktora Programı, İktisat, İşletme, Maliye, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Ekonometri, Uluslararası İlişkiler ve Küresel Çalışmalar, Çalışma İlişkileri ve İnsan Kaynakları, Denizcilik İşletmeleri Yönetimi, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Tezli Yüksek Lisans Programı, Çalışma İlişkileri ve İnsan Kaynakları, Denizcilik İşletmeleri Yönetimi, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Tezsiz Yüksek Lisans Programları hakkında detaylı bilgi edindi. Sabah saat 10:30’da kokteyl ile başlayan tanıtım günü saat 17:00’ye kadar devam etti.