Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2023

Üniversitemiz Heyetinden Marmara OSB Yönetimine İadei Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz ile Doç. Dr. Harun Özbay’dan oluşan Üniversitemiz heyeti, BANÜ-TEKNOPARK paydaşlarımızdan olan Marmara OSB yönetimine iadei ziyaret gerçekleştirdi.
Marmara OSB Yönetim Kurulu Başkanı Menderes Akar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Üniversitemiz heyeti, kısa bir süre önce göreve gelen Yönetim Kurulu Başkanı Menderes Akar ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek kendilerine başarılar diledi. Teknopark kuruluşu ile ilgili yeni gelişmelerin de ele alındığı ziyaret, Üniversitemiz ve Marmara OSB arasında yapılabilecek iş birlikleri üzerine görüş alışverişinde bulunularak son buldu.