Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2019

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda Açılan Tanıtım Standımızı Ziyaret Etti

Üniversitemiz, 18-29 Temmuz 2019 tarihleri arasında aday öğrencilerin, kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda meslek alanlarını tanıyarak tercihlerini yapabilmeleri amacıyla “Tercih ve Tanıtım Günleri” düzenliyor. “Tercih ve Tanıtım Günleri” kapsamında açılan Merkez Yerleşke, Bandırma Cumhuriyet Meydanı, Bandırma İDO Terminali önü, Erdek Cumhuriyet Meydanı, Manyas Atatürk Meydanı ve Gönen Banyolar Caddesi tanıtım stantlarımız 09:00-21:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, “Tercih ve Tanıtım Günleri” kapsamında Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda açılan standımızı ziyaret ederek görevli personellerden çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Üniversitemiz tanıtım standını ziyaretleri sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda açılmış olan Tercih ve tanıtım standını ziyaret ederek görevlilere çalışmalarında başarılar diledi.  Her iki ziyarette de Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e eşlik etti.