Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2021

Gösterim: 305

BANÜ-GSK Masa Tenisinde Zirvede

2021-2022 Türkiye Masa Tenisi 3.Ligi 1.Etap yarışmaları Balıkesir Şehit Turgut Solak Spor Salonunda yapıldı. Müsabakalar neticesinde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (BANÜ-GSK) 8 maçta 7 galibiyet elde ederek ilk etap sonunda zirvede yer aldı.

Son haftalarda almış olduğu büyük başarılardan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden BANÜ-GSK Başkanı Barış Yıldırım, “Gösterdikleri başarıdan dolayı oyuncularımız Halil Korulu, Tuncay Çalışkan ve Hüseyin Durmaz’ı tebrik ediyor ve bu gururu bize yaşattıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca Balıkesir Türkiye Masa Tenisi 3.Ligi 1.Etap yarışmalarının organizasyonu konusunda katkıları bulunan ve bizlere düzenledikleri organizasyonla ev sahipliği yapan Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Lokman Arıcıoğlu’na, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sayın Yahya Akduman’a, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Balıkesir İl Temsilcisi Sayın Nurettin Özdemir’e, Bandırma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Hüseyin Elüstü’ye, masa tenisi turnuvalarının düzenlenmesi sürecinde takımımızın ve sporcularımızın hazırlanması konusunda katkı ve desteklerini esirgemeyen Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Nurettin Konar’a çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kulüp Sekreteri Mehmet Karatepe de masa tenisi turnuvası sonrası yaptığı açıklamada, “Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile BANÜ-GSK arasındaki iş birliği sinerji doğurdu ve bu sinerji kulübümüze başarıyı getirdi. Bu başarının kazanılmasında en önemli pay sahibi olan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e spora ve sporcuya vermiş olduğu değer ile desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz ay Türkiye Modern Pentlatlon Federasyonu’nun Ankara’da düzenlemiş olduğu yarışlarda, katılım sağlayan öğrencilerimizin büyük çoğunluğunun dereceye girmesi ile Üniversitemize gurur yaşatan BANÜ-GSK, masa tenisinde elde ettiği başarı ile, farklı branşlarda da istikrarlı yükselişini devam ettiriyor.


Fotoğraflar