Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

2016 - 2017 Eğitim - Öğretim Yılı Tek Ders Sınav

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar dönemi sonu itibariyle mezun olacak olmak koşulu ile tek dersi kalan öğrenciler için tek ders sınavı yapılacaktır.Tek ders sınavıyla ilgili bilgiler ve şartlar aşağıdadır.

*Mezun olabilecek durumda olmak şartı ile ders planındaki tüm dersleri başarmış olmak şartı ile sadece bir dersten başarısız olanlar,

*Dersin dönem içindeki ödev ve devam gibi gerekliliklerini yerine getirmeleri gerekir.

*Dersin harf notunun belirlenmesinde ara sınav notu dikkate alınmaz.

*Tek ders sınavına girecek öğrencilerin, ilgili dersin devam koşulunu yerine getirmiş olması gerekir.

*Tek ders sınavının yapılacağı dönemde öğrenci öğrenim ücretini yatırmış ise tek ders sınavına kayıt yaptırabilir. İlgili dönemde öğrenim ücretini yatırmamış ise öğrenim ücretini yatırarak tek ders  sınavına girebilir.

Başvuru Tarihleri                             : 10-17 Temmuz 2017 (GÜNCELLENMİŞTİR.)

Harç Ücreti Yatırma                        : 17-18 Temmuz 2017

Sınav Tarihleri                                  :19 Temmuz 2017

* Dilekçe Örneğini aşağıdaki dosyadan alabilrisiniz.