Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2019

Rektörümüz YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’tan Rektörlük Atama Belgesini Teslim Aldı

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Prof. Dr. Yekta Saraç'ın başkanlığında toplanan Yükseköğretim Kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Üniversitemiz 2019-2023 dönemi rektörü olarak yeniden atanan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e Rektörlük Atama Belgesi’ni takdim etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in atama belgesini teslim almış olduğu toplantıda, ayrıca üniversitelerin genel durumları, eğitim-öğretim faaliyetleri, hedefleri ve projeleri gibi birçok konu başlığında değerlendirmelerde bulunuldu.