Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2019

Rektörümüz Araştırma Görevlileri İle Bir Araya Geldi

Akademik Kurul toplantısının ardından akademik birimler ile bir araya gelmeyi sürdüren Rektörümüz, geçtiğimiz Cuma günü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü akademik personeli ile buluşmasının ardından bugün de üniversitemizdeki araştırma görevlileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı organizasyonu ile gerçekleştirilen kahvaltıya Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel ve Genel Sekreterimiz Cihangir Boz üniversitemiz akademik birimlerinde görev yapan 58 araştırma görevlisi katıldı. Kahvaltı sonrası kısa bir konuşma gerçekleştiren Rektörümüz, araştırma görevlileri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektörümüzün akademik birimler ile buluşmaları belirli periyotlarda devam edecek.