Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Benim Gözümden Erasmus+ Fotoğraf Yarışması’nda Üniversitemizi Gururlandıran Başarı

Üniversitemiz Denizcilik Fakültesi Araştırma Görevlilerinden Demir Ali Akyar Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus+ Programının 30. yılı kapsamında düzenlenen yarışmada katıldığı fotoğraf ile 4. Periot Birincisi oldu.

Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus+ Programının 30. Kapsamında Erasmus programından yararlanan öğrencilerin katılımına açık bir yarışma düzenledi.Erasmus+'ın öğrenciler için ifade ettiklerini, kazanımlarını, deneyimlerini ifade eden bir fotoğraf ile katılım sağlanan yarışma 18 Nisan - 25 Haziran 2017 tarihleri arasında 2 haftalık periyotlarla gerçekleştirildi. Her periyodun sonunda birinci seçilen yarışmanın 4. Periot Birincisi ise “Sessiz Yolculuk” fotoğrafı ile Üniversitemiz Denizcilik Fakültesi Arş. Gör. Demir Ali Akyar oldu. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.