Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2023

Rektörümüz Vali Hasan Şıldak İçin Düzenlenen Veda Yemeğine Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Valiler Kararnamesi’yle Şanlıurfa’ya atanan Vali Hasan Şıldak için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen veda yemeğine katıldı. Veda yemeğinde; Balıkesir Milletvekilleri Belgin Uygur, İsmail Ok, Ali Taylan Öztaylan, Mustafa Canbey, Ekrem Gökay Yüksel, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilçe belediye başkanları, kaymakamlar, vali yardımcıları, kamu kurumlarının amirleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensupları yer aldı.

Sayın Vali Şıldak, yarın sabah 10:00’da bir tören ile Balıkesir’e veda ederek, yeni görev yeri olan Şanlıurfa’ya uğurlanacak.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Ailesi olarak, Balıkesir’de görev yaptığı üç yıl içerisinde önemli hizmetlerin altına imza atan ve Üniversitemizin gelişiminde büyük destekleri olan Vali Hasan Şıldak’a teşekkürlerimizi sunuyor, yeni görev yerinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz.