Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2023

Koordinatörlüğümüzden Kurucu Rektörümüze Veda Ziyareti

Koordinatörlüğümüz, Kurucu Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e veda ziyaretinde bulundu. Koordinatörümüz Öğr. Gör. Muhammed Murat Öymez,  göreve başladığı ilk günden itibaren durmadan yorulmadan Üniversitemiz için çalışan, Üniversitemizin akademik ve fiziki anlamda ileri noktalara yükselmesi için elinden gelen gayreti ortaya koyan ve çalışma arkadaşlarına beyefendi karakteriyle örnek olan Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e teşekkürlerini sundu. Özdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra birim personelimizden ve Koordinatörlüğümüzün çalışma temposu ve üretkenliğinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.  Ziyaret, hediye takdimi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü olarak; sekiz yıllık görev süresi boyunca Üniversitemize sunduğu hizmetler için Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e teşekkürler ediyor, bundan sonraki yaşamında sağlık ve afiyetler diliyoruz.