Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2023

Gösterim: 236

Koordinatörlüğümüzde Veda ve Hoş Geldiniz Yemeği

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğümüzde göreve yeni başlayan personelimize “hoş geldiniz” ve kadrolarının bağlı olduğu birime geçerek koordinatörlüğümüzden ayrılacak olan personelimize “veda” yemeği düzenlendi. Gönen Meslek Yüksekokulu kadrosunda yer alan iki öğretim görevlimiz; 4 yıl boyunca koordinatörlüğümüzde özverili bir şekilde çalışan Öğr. Gör. Hatice Batmantaş ile 1,5 yıldır grafik tasarım alanında kıymetli çalışmalar gerçekleştiren Öğr. Gör. Gökhan Koç için veda niteliği taşıyan yemek programı, aynı zamanda koordinatörlüğümüze büro memuru olarak atanan, fotoğraf ve kurgu alanında görev yapan Sami Selahattin Yıldız ile özellikle grafik tasarımı alanında katkı sunmak üzere birimimizde çalışmaya başlayan Feyza Nur Değer’in göreve başlamaları dolayısıyla gerçekleşti.

 

Koordinatörümüz Öğr. Gör. Muhammed Murat Öymez tarafından organize edilen ve Et Usta’da gerçekleşen yemek programına birim personelimiz Öğr. Gör. Muhammet Yörübulut, Öğr. Gör. Ömür Yıldırım ve Gökhan Yılmaz ile kısmi zamanlı çalışan öğrencilerimiz Muhammed Zengin ve Cihat Bakır da katıldı. Oldukça keyifli ve biraz da hüzünlü geçen yemek organizasyonu günün anısına fotoğraf çekimiyle son buldu.

 

Koordinatörlüğümüzde görev yaptıkları süre boyunca özverili çalışmaları ve sunmuş oldukları katkılardan dolayı Öğr. Gör. Hatice Batmantaş ve Öğr. Gör. Gökhan Koç’a teşekkür ediyor, birimimizde göreve başlayan Feyza Nur Değer ve Sami Selahattin Yıldız’a hayırlı olması temennilerimizi sunuyoruz.


Fotoğraflar